top of page

Cakesmash fotoshoot

VOOR EENJARIGEN OF OUDERE KINDJES | VANAF €275,00 (alle prijzen)

Een cakesmash kan op elke leeftijd, maar is het leukst bij kindjes die 1 jaar worden, aangezien zij minder besef hebben dat ze in een fotostudio zitten, waardoor ze spontaner zijn. Het is wel nodig dat je kindje stabiel kan zitten.

Bij deze fotoshoot maken we spontane foto's van je baby met een lekkere taart. Jouw kindje mag de taart stukmaken en met de handjes opeten. Er worden eerst foto's zonder taart gemaakt, zo kan je kindje wat wennen en heb je ook keuze uit mooie portretfoto's in de galerij. Daarna krijgt jullie kindje de taart erbij en kan het smashen beginnen! Vind je kindje de taart toch niet zo leuk? Dan is het badje vast en zeker wél een succes! Om de fotoshoot af te sluiten mag het kindje in bad. Ook hiervan worden leuke foto’s gemaakt.

Een cakesmash fotoshoot duurt ongeveer 45 minuten (excl. badshoot), maar aangezien kindjes hun interesse kort kan zijn, kan een shoot sneller afgelopen zijn. Het is aan te raden om deze sessie ongeveer 1 à 2 maanden voor de verjaardag te plannen. Zo kunnen de foto’s eventueel gebruikt worden voor uitnodigingen of bedankjes.

De kleuren van het decor mag je zelf kiezen, wij zorgen voor mooie bijpassende decoratie en de taart.

Leesverder

Wat mag je verwachten?

EEN PLEZIERIGE & LEKKERE ERVARING | SPONTANE FOTO'S

"​KiekChic - stijl"

Alle foto's van KiekChic worden in eenzelfde, vaste stijl afgeleverd waarbij gestreven wordt naar de perfectie.

Eventuele kleine imperfecties worden zorgvuldig weggewerkt zoals huidirritaties, storende traantjes, loopneus, ...

Er worden zowel gewone foto’s en detailfoto’s gemaakt. Die kleine handjes in de taart, hun vingertjes in de mond, slagroom op de tenen, ... alles wordt zorgvuldig vastgelegd. Mijn voorkeur gaat uit naar neutrale decors, in zachte kleuren met een feestelijk accent, dit zorgt voor een tijdloos resultaat. Uiteraard worden de kleuren samen met jouw uitgekozen.

Inclusief bij deze shoot:

Decor in kleurenpalet en stijl naar keuze ... alles op maat van jouw wensen!

Een heerlijke smashtaart, die na afloop mee naar huis mag (meestal is die nog "eetbaar")

Deze shoot gaat door in onze professionele fotostudio, perfect op temperatuur voor jouw baby.

Hoogwaardige nabewerking tot de perfectie van de gekozen digitale beelden.

Wat breng je mee?

Een outfit voor je kindje tijdens het smashen. Indien gewenst een extra outfit om kort in te poseren vòòr het smashen. Als ouder zal je actief meedoen aan deze shoot, daarom voorzie je best makkelijke kleren (die tegen een spatje slagroom kunnen). Een handdoek om na de badshoot jouw kindje af te drogen ...

en natuurlijk jouw kleine hartendief!

CAKESMASH_ANAS4.jpg

Kies wat bij jou past

EEN PAKKET KAN AANGEVULD WORDEN MET EXTRA FOTO'S EN/OF PRODUCTEN

Wij stelden zorgvuldig vier pakketten samen, voor elk wat wils, binnen ieders budget. Er is bij elk pakket de mogelijkheid om extra bewerkte, hoge resolutie foto's bij te bestellen voor €15,00 per foto. Alle fotoproducten beschreven op de pagina "extra fotoproducten" kunnen toegevoegd worden aan jouw gekozen pakket.

Twijfel je tussen verschillende pakketten?  Je kan jouw keuze tot aanvang van de shoot aanpassen.

De fotoproducten die reeds in de pakketten voorzien zijn kunnen ingeruild worden voor andere producten van minstens dezelfde prijs.

Prijzen Cakesmash shoot
bottom of page