top of page

De KiekChic Studio

WARM & GEZELLIG | VOL LEUKE STOFJES EN DECORATIE

De KiekChic studio bevind zich achteraan onze tuin te Rumbeke. Twee jaar lang offerden we onze eigen slaapkamer op om studiofotografie te kunnen aanbieden. Vanaf oktober 2021 ontvang ik jullie met grote trots in mijn gloednieuwe "tuinstudio".

 

Een mooie lichte ruimte, vol stofjes van zachte en natuurlijke materialen, verschillende props, meerdere achtergronden en een zeteltje om rustig te voeden. Er is een aankleedkussen voor de kleintjes voorzien. Ook een wastafel is aanwezig om de "cakesmashers" na de shoot proper te maken. Zie onderstaande foto's voor een eerste impressie van de studio. Hopelijk mag ik nog heel veel baby's, kinderen en ouders fotograferen in deze nieuwe studioruimte! 

_DSF9024_7248.jpg

Hoe werkt KiekChic ?

FOTO'S VAN JOUW KLEINTJE IN VIER STAPPEN

Interesse in een shoot? Laat me weten welke sessie en pakket je voorkeur hebben. (dit kan via het contactformulier, telefonisch of sms 0496 34 72 22, per mail of via de chatfunctie onderaan dit scherm). Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te overlopen. Er wordt een week uitgekozen waarin de shoot zal plaatsvinden. Hierna ontvang je een mailtje met de gegevens om het voorschot (€50,00) te betalen, pas na betaling is jouw reservatie definitief. 14 dagen voor de gereserveerde week wordt in functie van het ritme van je kindje pas dan de exacte datum en uur bepaald.

48u na de fotoshoot worden de inloggegevens van jouw persoonlijke online galerij via mail doorgestuurd. Nu is het aan jou om je favoriete foto's uit te kiezen! Nadat de foto's zijn gekozen ontvang je ten laatste na 10 werkdagen de bewerkte HR beelden via wetransfer.

KIES JE SHOOT

Een newbornshoot, babyshoot, cakesmash, themashoot of een shoot op maat? Je kan reserveren door het contactformulier in te vullen, te bellen of sms'en op 0496 34 72 22.

 

Het prijspakket voor de gekozen shoot kan nog tot de dag van de fotosessie gewijzigd worden.

VOORSCHOT

Om het plaatsje in mijn agenda definitief te maken dient na de reservatie een voorschot van €50,00 betaald te worden.

De nodige betaalgegevens worden per mail verstuurd.

DE SHOOTDAG

Welkom!

Alle achtergronden en decors naar jouw smaak staan klaar in onze studio om prachtige foto's te maken.

 

Op het einde van de fotoshoot wordt het resterende bedrag voor het gekozen pakket betaald. (cash, payconiq of per overschrijving min. 3 werkdagen voor de shootdag)

DOWNLOADEN

Maximum 10 werkdagen nadat je de gekozen foto's doorgaf ontvang je de digitale HR beelden via wetransfer.

Koos je één of meerdere fotoproducten? Dan kan je die, afhankelijk van het gekozen product, ten laatste 3 weken na het afleveren van de HR beelden komen ophalen in de studio.

bottom of page