top of page

Newborn fotoshoot

VOOR PASGEBORENEN TOT 10 WEKEN | VANAF €250,00 (alle prijzen)

Een newborn fotoshoot is fotosessie van een pasgeboren (slapende) baby.

Deze foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 2 en 10 weken oud is, omdat baby’s vanaf 2 weken hun temperatuur beter zelf kunnen regelen en hun voeding beter op punt staat waardoor ze meer comfortabel zijn. Hoe ouder je kindje hoe groter de kans dat je kindje vaker wakker is, maar dat hoeft zéker geen nadeel te zijn!

Jullie kunnen tijdens deze shoot ook als gezin gefotografeerd worden, met eventueel broertjes en/of zusjes.

De gemiddelde duur van een newborn fotoshoot is 90 minuten (excl. voedingstijd). Het hangt af van van de bui en het slaappatroon van de baby.

Het is aan te raden om deze sessie al tijdens de zwangerschap te plannen. Zo staat jouw reservering vast, want die eerste weken vliegen voorbij en voor je het weet is jouw newborn al een baby.

Je kiest op voorhand zelf het kleurenpalet, wij stellen op basis van jouw keuze verschillende sets samen.

Tekst lees verder 1

Wat mag je verwachten?

EEN RELAXMOMENTJE ALS KERSVERSE OUDER | TIJDLOZE FOTO'S

"​KiekChic - stijl"

Alle foto's van KiekChic worden in eenzelfde, vaste stijl afgeleverd waarbij gestreven wordt naar de perfectie.

Eventuele kleine imperfecties worden zorgvuldig weggewerkt zoals baby acné, krabbeltjes, droge huid, rode vlekjes, velletjes op handen en/of voetjes ...

Er worden zowel gewone foto’s en detailfoto’s gemaakt. De kleine lichaamsdelen zoals het neusje, de handjes en voetjes worden zorgvuldig vastgelegd. Mijn voorkeur gaat uit naar comfortabele poses, natuurlijke kleuren en materialen, die zorgen voor een tijdloos resultaat. Uiteraard worden alle kleuren en materialen samen met jouw uitgekozen.

Veiligheid, rust en warmte staat centraal tijdens de fotoshoot.

Het is belangrijk dat de baby ontspannen is en indien nodig tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden. Ik neem steeds ruim de tijd om jullie kleintje tot rust te brengen. Jouw kindje bepaald het tempo van de shoot. De studio is voorzien van een rustig plekje voor jullie, ouders, waar je kan meegenieten van het poseren van je kersverse kleintje.

Inclusief bij deze shoot:

Kies uit verschillende achtergronden, stoffen, mandjes, bedjes, enz. en accessoires zoals mutsjes, haarbandjes, wikkeldoeken, beertjes ... wat jij mooi vind!

Deze shoot gaat door in onze professionele fotostudio, perfect op temperatuur voor jouw baby.

Hoogwaardige nabewerking tot de perfectie van de gekozen digitale beelden.

Wat breng je mee?

Indien gewenst een eigen outfit en/of favoriete knuffel (hou hierbij rekening met neutrale kleuren en het reeds gekozen kleurenpalet, geen prints of letters).

Een extra luier, eventueel een flesje melk en natuurlijk jouw schattige baby!

NEWBORN_REMILIA_082.png

Kies wat bij jou past

EEN PAKKET KAN AANGEVULD WORDEN MET EXTRA FOTO'S EN/OF PRODUCTEN

Wij stelden zorgvuldig vier pakketten samen, voor elk wat wils, binnen ieders budget. Er is bij elk pakket de mogelijkheid om extra bewerkte, hoge resolutie foto's bij te bestellen voor €15,00 per foto. Alle fotoproducten beschreven op de pagina "extra fotoproducten" kunnen toegevoegd worden aan jouw gekozen pakket.

Twijfel je tussen verschillende pakketten?  Je kan jouw keuze nog tijdens de shoot aanpassen.

De fotoproducten die reeds in de pakketten voorzien zijn kunnen ingeruild worden voor andere producten van minstens dezelfde prijs.

Prijzen Cakesmash shoot
bottom of page