top of page

Vragen?

STAAT JE VRAAG HIER NIET TUSSEN, NEEM DAN CONTACT MET MIJ OP

Hoe gaat KiekChic concreet te werk?

Meer over de werkwijze van KiekChic ...

 

Door wie wordt ik, mijn kindje, gezin of familie gefotografeerd?

Door fine art fotografe Joke, lees meer ...

Ik ben zwanger en wil een newborn fotoshoot reserveren, hoe wordt de datum bepaald?

Ik noteer de datum waarop je bent uitgerekend en hou alvast een plaatsje in de weken errond vrij voor jullie. Wanneer je bevallen bent kan je contact met me opnemen om dan de exacte datum binnen de 14 dagen vast te leggen.

Ontvang ik alle foto’s die genomen zijn tijdens de sessie?

De vraag die het meeste gesteld wordt. Het antwoord is neen. Laten we als voorbeeld een newborn shoot nemen. Ik neem een 200-tal foto’s, hieruit selecteer ik de beste. De overige foto’s zijn meestal een fractie van een seconde later genomen en hebben een minuscuul verschil (gesloten ogen, bewegingen,…). Jullie ontvangen een link met alle geslaagde foto’s in lage resolutie in jullie persoonlijke galerij. Dit zijn er (naar gelang het gekozen pakket) een 15 tot 35 tal en hieruit kiezen jullie de beste foto’s om tot de perfectie te bewerken.
Willen jullie graag foto’s bijbestellen? Dan kan dit afzonderlijk voor €15,00/foto.

Hoelang worden mijn foto's door KiekChic bewaard?

Jouw volledige galerij wordt drie maanden bewaard, nadien worden enkel de bewerkte foto's drie jaar lang aan het archief van KiekChic toegevoegd. Bewaar dus zeker zelf goed alle beelden.

Welke foto's worden bewerkt?

48u na de shoot kan je alle beelden in je persoonlijke online galerij bekijken en beoordelen. Jij kiest welke foto's worden bewerkt en als HR-bestand worden afgeleverd.

Kan ik ook onbewerkte foto's kopen?

Ik lever graag kwaliteit, om deze reden verkoop ik enkel de beelden die tot in de puntjes afgewerkt zijn.

Ik wil zelf enkele foto's (laten) afdrukken. Kan dit?

Ja. Naargelang de gekozen shoot ontvang je een x-aantal foto’s volledig afgewerkt in hoge resolutie. Deze zijn expliciet gemaakt om af te drukken. De overige lage resolutiebeelden uit de galerij kunnen enkel op scherm (pc, tablet of gsm) bekeken worden, maar kunnen niet afgedrukt worden door de lage kwaliteit.

 

 

Heb je nog vragen? Mail me gerust voor meer info!

Lage resolutiebeelden
bottom of page