top of page

Fotoshoot op maat

LAAT DIE GEKKE IDEEEN MAAR KOMEN | PRIJS OP AANVRAAG

Had je liever iets anders dan een newborn, babyshoot, cakesmash of zwangerschapshoot? Zolang het onderwerp kindjes of familie zijn, maak ik hiervan zeer graag enkele mooie beelden!

 

Enkele ideetjes:

Ben je zwanger? Misschien wil je graag elke maand een foto om de evolutie van je groeiend buikje te zien.

Heb je nog jonge kindjes? Hou dan rekening met het feit dat een kindje laten poseren is moeilijk, het is altijd leuker als je ze iets laat doen. Dan heb je gegarandeerd leuke en spontane foto's. Denk daarbij bijvoorbeeld aan; schilderen, eten, vliegtuigjes vouwen, in een (melk)bad pletsen, .. ik sta voor elk idee open en denk graag met je mee!

Familie of gezin, groot of klein, alles kan. Grote families kunnen omwille van mijn kleinere studio enkel op buitenlocatie gefotografeerd worden. Ik hou van spontane foto's waarbij elke familielid ongedwongen zichzelf kan zijn. Geposeerde foto's kunnen natuurlijk ook, ik luister graag naar jullie wens(en).

Heb je een idee? Laat het me weten, ik maak vrijblijvend een prijsofferte.

Leesverder

Hoe werkt KiekChic?

TIJDLOZE FOTO'S VAN JE SNELGROEIEND KINDJE IN VIER STAPPEN

KIES JE SHOOT

Een newbornshoot, babyshoot, cakesmash of een shoot op maat? Je kan op de pagina van de shoot reserveren door het reservatieformulier in te vullen.

 

Het prijspakket voor de gekozen shoot kan nog tot de dag van de fotosessie gewijzigd worden.

VOORSCHOT

Om het plaatsje in mijn agenda definitief te maken dient na de reservatie een voorschot van €50,00 betaald te worden.

De nodige betaalgegevens worden per mail verstuurd.

DE SHOOTDAG

Welkom!

Alle achtergronden en decors naar jouw smaak staan klaar in onze studio om prachtige foto's te maken.

 

Op het einde van de fotoshoot wordt het resterende bedrag voor het gekozen pakket betaald. (cash, payconiq of per overschrijving min. 3 werkdagen voor de shootdag.

DOWNLOADEN

Maximum 5 werkdagen nadat je de gekozen foto's doorgaf ontvang je de digitale bestanden van de HR beelden via wetransfer.

Koos je één of meerdere fotoproducten? Dan kan je die, afhankelijk van het gekozen product, ten laatste 3 weken na het afleveren van de HR beelden komen ophalen in de studio.

VERFSHOOT_ODIN9.jpg
bottom of page